ontwerpkliniek
bureau voor creativiteit
het logo in een gek dier
Reeds geslaagde operaties.
Groene buurt

Groene buurt

De groenebuurt is een werkgroep die onze buurt een beetje groener proberen te maken. Dit kunnen wij alleen maar aanmoedigen, dus we sloegen onze handen ineen om een mooie (groene) website, logo en nieuwsbrief te maken! Groene Buurt

Roosevelt Debating Society

Roosevelt Debating Society

De debat vereniging uit Middelburg had een logo nodig, geïnspireerd op de toren van het oude stadhuis hebben wij een modern logo gecreeërd.

Vertrouwenslijn

Vertrouwens- lijn

Het ontwerp is niet van ons, maar de rest wel. Een mooie website voor de vertrouwenslijn in samenwerking met Apollo Media.

Adobe insiders survey

Adobe insiders survey

Adobe vroeg ons een mooie interactieve enquête te maken. Wij verzorgde de responsive frontend, Apollo Media de backend.

NL confidential

NL confidential

NL Confidential stuurde ons het ontwerp, wij maakte het tot een werkend geheel. NLconfidential.org in samenwerking met Apollo Media.

Woods & Irons

Woods & Irons

Ronald Mos, heeft net zo veel passie voor golfclubs als wij dat hebben voor websites. Wij verzorgde zijn website, het design, de fotografie en de technische realisatie. Het resultaat is een website die hij zelf kan onderhouden! Woods & Irons

HBO Kennisbank

De scripties kwamen naar de kliniek met een bijzonder kwaaltje. Ze lagen maar weg te stoffen en voelde zich eenzaam. We hebben ze een luisterend oor geboden en hun klachten breed kenbaar gemaakt. Inmiddels hebben ze de weg gevonden naar de HBO Kennisbank.

Wacky Walls

Voor onze patient Deborah hebben we onze naald en draad gepakt en zijn we lekker analoog te werk gegaan. Deze werkwijze had wel wat voet in de aarde maar het resultaat is er wel naar! Wij blij en onze patient is succesvol geholpen.

iPhone boek

Een van de ontwerpkliniekers was eindelijk klaar om eens af te studeren, maar dit mocht niet zomaar aan iedereen voorbij gaan. Daarom hebben alle doktoren van de ontwerpkliniek de handen ineen geslagen en met chirurgische precisie een boek samengesteld. Dit boek is een uniek ontwerpkliniek product waarbij de inhoud, vormgeving en het binden door ons is verzorgd.

Bart Klem Research

Bart is naar ons toe gekomen om zijn online bekendheid te vergroten. Zijn fonkelnieuwe website is volledig gemaakt voor zijn identiteit en is makkelijk uitbreidbaar in de toekomst.

Rijschool Verdam

Lekker scheuren met Rijschool Verdam en ook nog je rijbewijs halen! Wat wil je nog meer? Een gave website natuurlijk. Nu zijn ze niet alleen meer te vinden op de normale snelweg, maar ook op de digitale snelweg!

CKVWorkshops.nl

CKVWork- shops.nl

Een paar jonge creatieven met een probleem arriveerden wanhopig op de drempel van de Ontwerpkliniek. Geen zorgen, die website komt er, en zie, reeds was daar een prachtige website. Nu kunnen de mensen van CKVWorkshops.nl weer rustig slapen 's nachts. Iedereen tevreden!

Waldorf Project

Waldorf Project

Het Waldorf Project is een goed doel opgezet door een paar studenten van de Helicon Hogeschool. De Ontwerpkliniek werd gevraagd de website te verzorgen. Het Waldorf Project draait om het helpen van een arme school in Roemenië.